Lidt omkring os

Hos eventyrhuset tager vi hånd om dine børn og giver dem plads til leg, udvikling og dannelse.

Fortællingen om en børneflok..

Eventyrhuset er en privat vuggestue og børnehave, beliggende i Elsø ikke langt fra Nykøbing, hvor børnene får:

 

 • Kendte ansigter, hver dag
 • Udannet personale med forskellig kompetencer og erfaring
 • Trygge omgivelser, med ro og nærvær
 • Små grupper
 • God normering
 • Aldersvarende børn
 • God rum opdeling
 • Plads til leg ude og inde
 • lækker og varierende mad hver dag
 • fokus på læring, udvikling og dannelse
 • … og meget andet


Eventyrhuset er en privat institution – hvilket har nogle skønne fordele for forældrene – Man har som forældre medbestemmelse i sit barn hverdag. Man har mulighed for at forme og præge huset, samt mulighed for at skabe fornyelse og forbedring i fremtiden.

Som privat institution følger også her tilskud fra kommunen med barnet!

I samarbejde med forældrene formår vi at gøre det enkelte barn klar til dets videre færden i livet, både socialt, følelsesmæssigt, intellektuelt, sprogligt og motorisk.

Fokus områder: Udeliv – området, sprog, motorik og mad 

Udeliv

Vi nyder udelivet og vægter at komme ud hver dag. Vi tager på cykelture, bruger vores motorik bane og scooterbane, eventyrskoven bliver besøgt. De yngste inddrages under halvtaget ude. Vi har Fantastiske landlige omgivelser, med skov, fasaner, hare, køretøjer og marker omkring os. Vi dyrker lokalsamfundet og sørger for at indbyde til samvær.

Sund mad

Fantastisk mad mor Lene, laver mad til os hver dag. Hun byder børnene velkommen i køkkenet, så de kan være med til og se hvordan fødevarerne tilberedes, og de ældste kan være med til at skylle, skære og vigtigst af alt, smage!varm og kold mad, samt varieret kost.

Vi sætter stor pris på at få frisk, sund og varierende mad hver dag, til alle måltider.

Sprog

Sproget er i fokus i eventyrhuset, vi har lavet Sprog kasser tilpasset børnenes alder og kunnen, ”tue tunge” er en af de bedste fortællinger hvor man bruger mund motorikken. Vi bruger hverdagens begreber, snakker med børnene, være nærværende imødekommende og følger børnenes initiativer.

Motorik

med et stuehus på 250 m2 er der plads og mulighed for motorisk udfoldelse. i huset har vi redskaber, som skum møbler, bolde, rutsjebane, farverige tørklæder mm. udenfor har vi de sejeste baner: Motorik banen og scooterbane – i hverdagen nyder børnene at få massage, øver sig i Selvhjulpen hed, tage tøj på, op og ned af stolene, bruge sanserne, lege med abesnot, modellervoks.

Åbningstider hos Eventyrhuset i Elsø ved Nykøbing Mors

Åbningstider

MANDAG-ONSDAG:

6.30-16.45

 

TORSDAG:

6.30-17.45

 

FREDAG:

6.30-16.00

 

Åben alle ferier

Lukket helligdage og grundlovsdag