Dagsrytme i Eventyrhuset

6.30-7.30

Der tilbydes morgenmad til de morgenfriske

7.30-8.30

Morgenleg

Fordelt i vores små grupper, lader vi fantasien vokse, finder på lege og aktiviteter som styrker fællesskabet og kreativiteten – Vi kigger på stjernerne, og ser solen stå op sammen, da vi starter dagen ude.

Vuggestuebørnene er med ude i naturen

8.30-9.00

Formiddagsmad

I vores små grupper i børnehave og vuggestue, nyder vi vores formiddagsmad – frugt og brød står på menuen, som madmor Lene serverer.

Leg og læring udenfor

I eventyrhuset sørger vi for ,at aktiviteter, leg og læring stemmer overens med alder og kunnen. Barnet skal kunne udvikle sig, socialt og kognitivt i trygge rammer, med nærvær og omsorg.

Børnehavebørnene elsker leg udenfor hos Eventyrhust ved Nykøbing Mors
Børnene spiser i vuggestuen og børnehaven Eventyrhuset

10.45

Frokost

Så er det frokost tid – Vuggestuen nyder godt af Lenes mad, hun laver både varmt mad og rugbrødsmadder. Børnehavebørnene har medbragte madpakker med 3 dage i ugen – og nyder godt af hjemmelavet bålmad.

11.30

Middagssøvn

Puttetid – de mindste vuggestuebørn sover trygt i deres barnevogne, mens de lidt ældre vuggestuebørn og yngste børnehave børn, sover på madras. De som ikke sover nyder leg og rolige aktiviteter enten ude eller inde.

14.00

Eftermiddag

Vi holder meget af vores udendørs omgivelser og værdsætter udelivet – derfor foregår hele vores hverdag oftest ude – også om eftermiddagen.